معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: وظیفه دولت دلجویی از خانواده شهدا و عیادت و رسیدگی به وضعیت مجروحان تا بهبودی کامل است و سفر ما به کرمان به نیت و احوالپرسی از مجروحان و دلجویی از خانواده شهدا و رسیدگی به وضع آن ها تا بهبود است.
به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ دکتر انسیه خزعلی؛ در ادامه برنامه های خود در استان کرمان، پس از ادای احترام به مقام شامخ سردار حاج قاسم سلیمانی و شهدای حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان، به هنرستان «اندیشه نو» رفت.
دکتر خزعلی، شهادت جانسوز شهروندان در این حمله تروریستی را به بازماندگان و خانواده های این عزیزان تسلیت گفت و آن را ناشی از درماندگی دشمنان نظام و ملت در مقابل اتحاد و ایستادگی مردم ایران دانست.

وی تاکید کرد: مردم ایران برای دفاع از راه شهیدان با مقاومت تا پای جان در برابر استکبار ایستاده اند.
معاون رئیس جمهور، گفت: دشمن از حرکت در مسیر و زنده کردن نام شهید قاسم سلیمانی می ترسد و اجازه نمی دهد جهاد و تلاش مان به ثمر برسد، اما خون شهدا، ادامه دهندگان راه شهدا را ترقیب خواهد کرد، که با پایداری بیشتری بایستند.

خزعلی افزود: وظیفه دولت دلجویی از خانواده شهدا و عیادت و رسیدگی به وضعیت مجروحان تا بهبودی کامل است و سفر ما به نیت و احوالپرسی از مجروحان و دلجویی از خانواده شهدا و رسیدگی به وضع آن ها تا بهبود است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، با اشاره به اینکه در این حادثه دردناک، خانواده های زیادی داغدار شدند، گفت: خانواده ها پای انقلاب و مقاومت هستند و مشابه آنچه در فلسطین می بینیم در ایران اسلامی نیز برای حفظ انقلاب و حفظ مقاومت و برای مقابله با استکبار ایستادند.

خزعلی ادامه داد: باعث خوشحالی است؛ که چنین سرمایه هایی داریم و تاسف می خوریم که این سرمایه ها را از ما گرفتند، باید حفاظت های بیشتری صورت گیرد، که شاهد این اتفاقات نباشیم.
در این هنرستان سه شهید دانش آموز شهیده (عارفه سلمانی پور)، شهیده (فاطمه نظری کدخدا همت آبادی) و شهیده (زهرا هوشمند پناه)، مشغول به تحصیل بوده اند که در حادثه تروریستی کرمان به شهادت رسیدند.

برنامه بعدی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و هیات همراه حضور در بیمارستان باهنر کرمان بود.
انسیه خزعلی با حضور در بیمارستان شهید باهنر کرمان ضمن عیادت از مصدومان انفجارهای تروریستی گلزار شهدا با مصدومان این حادثه دیدار و از زحمات پرستاران این مجموعه نیز قدردانی کرد.

وی همچنین در مراسم بزرگداشت شهیده زهرا برهان نژاد پرستار بیمارستان امام علی(علیهالسلام) زرند و یکی از شهدای حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان شرکت کرد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، سپس به منزل خانواده شهیده (مکرمه حسینی) امدادگر جمعیت هلال احمر در کرمان رفت و ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی با خانواده ایشان دیدار و گفتگو کردند.

شهیده مکرمه حسینی و ملیکا حسینی، ۲ خواهر امدادگر هلال احمر کرمان، لحظاتی پس از انفجار اول در مسیر گلزار شهدای کرمان خودشان را به محل حادثه رساندند و در حالی که مشغول امدادرسانی به مجروحان بودند، انفجار دوم رخ داد.
در این حادثه مکرمه حسینی به شهادت رسید و ملیکا حسینی مجروح و به بیمارستان منتقل شد.

نظر شما